Instagram

Tuotteet

Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja löytää jokaiselle juuri heidän tyyliinsä, tarpeeseensa ja persoonaansa sopivan vaihtoehdon. Tori Optiikasta löydät silmälasikehykset, aurinkolasit ja piilolasit sekä arkeen että juhlaan.

Silmälasit

Tori Optiikan silmälasilinssivalikoima täyttää vaativimmankin silmälasikäyttäjän linssitoiveet. Käyttämämme silmälasilinssitehtaat ovat maailmalla tunnetut Essilor, Zeiss, Hoya ja kotimainen Piiloset. Näiden valmistajien parhaat ja uusimmat linssitekniikat ovat käytössämme.

Tori Optiikan optikoiden ammattitaito takaa oikean ja täydellisen linssivalinnan silmälasinkäyttäjälle. Tarkasti ja kiireettömästi tehty näöntutkimus, hyvinistuva kehys, oikea linssivalinta ja tarkka linssimitoitus varmistavat parhaan kokonaisuuden ja täydellisen lopputuloksen.
Anna Tori Optiikan optikoiden auttaa sinua näkemään
hyvin ja näyttämään hyvältä.

Aurinkolasit

Aurinkolasien ensimmäinen ja tärkein tehtävä on suojata silmiä 100% auringon haitalliselta UV -säteilyltä. Toinen tehtävä on suojata silmiä kirkkaalta valolta ja häikäistymisen tunteelta. Kolmas aurinkolasien tehtävä on toimia asusteena ja taata kantajalleen tyylikäs ilme, joka sopii tilanteeseen, sääolosuhteisiin ja tietenkin asuun. Tori Optiikan laadukas aurinkolasivalikoima takaa tämän kaikki kolme kohtaa ympäri vuoden. Tori Optiikan ilo on linssittää edustamiensa muotitalojen upeita merkkiaurinkolaseja silmälasikäyttäjän omin voimakkuuksin.

Piilolasit

Piilolasit ovat oiva näköratkaisu silmälasien lisäksi. Tori Optiikan optikoilla on monien vuosien kokemus piilolasien sovittamisesta ja käytämme vain laadukkaiden piilolasibrändien tuotteita. (Cooper Vision, Alcon, Johnson&Johnson)
Kouluttaudumme säännöllisesti ja pidämme yllä piilolasitietoutamme ja tätä kautta tiedämme piilolasimaailman uutuudet ensimmäisten joukossa. Parhaat piilolasit valitaan, sovitetaan ja kokeillaan yhdessä Tori Optiikan optikon kanssa. Piilolasien kotiinpostitus Suomessa kuluu piilolasien hintaan.